Merk overzicht


 
AGFAPHOTO is een Duits bedrijf dat bekend is over de hele wereld. Het merk stond aan de wieg van de moderne fotografie en is vandaag de dag nog steeds wereldwijd bekend! Met producten van AGFAPHOTO maak je haarscherpe foto's die al jou favoriete herinneringen vastleggen. 

Calex is een creatief merk met voor ieder wat wils. Of je nou op zoek bent naar decoratieve verlichting om je huis mee aan te kleden of juist op zoek bent naar vervanging voor dat ene kapotte lampje uit de badkamer, wij hebben het voor je! Onze passie voor licht en sfeer en de drang om daar steeds weer vernieuwend in te zijn, dateert al van 1970. Sindsdien werken we er elke dag aan om met slimme, innovatieve en duurzame verlichting jouw huis een stukje mooier, fijner en ja, sféérvoller te maken!
 
  • Celly S.p.A. is een van de toonaangevende Italiaanse spelers op de markt voor accessoires voor mobiele telefoons. Met 20 jaar ervaring is Celly gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardige accessoires voor smartphone, tablet, action camera's, camera's en notebook. We ontwerpen slimme accessoires die onze klanten kunnen helpen om verbonden te blijven tijdens hun dagelijkse leven: thuis, op het werk, tijdens het trainen, tijdens reizen of vrije tijd. Dankzij onze expertise bieden we een breed en diep assortiment betrouwbare producten met meer dan 1000 actieve SKU's in ons portfolio, gericht op verschillende productcategorieën: bescherming, opladen, audio, nut, sport, foto en vrije tijd.
     


  • DÖRR is een merk in de foto branche die kwalitatief uitstekende producten uitbrengt in een breed scala aan producten.


Sinds de oprichting in 1998 heeft Intenso zich kunnen ontwikkelen tot één van de leidende merken in de sector van opslagmedia. Met zijn praktische producten biedt het bedrijf ondersteuning in het dagelijks leven en helpt het om het moderne leven eenvoudig en veilig in te richten. Oplossingen die spelenderwijs, innovatief en creatief op de huidige technologie zijn afgestemd.
 

Kodak is wereldwijd bekend om hun historische rol in de fotografie. Als eerste speler brachten zij het filmrolletje en de digitale camera op de markt. Tegenwoordig zijn zij expert op het gebied van zowel digitale als direct-klaar fotografie.


LEDWOOD is ontstaan uit het idee van twee mannen in 2016 die de doelstelling hadden om technologie voor iedereen toegankelijk te maken. Het Franse merk zette de toon in de markt voor bedrade oortelefoons. 

Naarmate de technologie evolueert bracht LEDWOOD nieuwe producten op de markt die prijs / kwaliteit goed zijn. 

Tegenwoordig beantwoord LEDWOOD de vraag van de markt door producten aan te bieden die voor iedereen toegankelijk zijn met de nieuwste technologieën! 

 Max'L is een nieuw Frans merk dat betrouwbaar is in batterijen, audio, computer accessoires en nog veel meer. Batterijen en cassettebandjes, daar is het in 1961 allemaal mee begonnen voor Maxell. Vandaag de dag verkoopt Maxell die twee producten nog steeds maar dat is niet het enige. Door te blijven innoveren bestaat het bedrijf nog steeds en worden de producten over de hele wereld verkocht. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een SD-kaart om je foto’s op te slaan? Bekijk dan eens de geheugenkaarten van Maxell. Dankzij de handige adapter kun je deze SD kaarten gebruiken voor je mobiel maar ook voor je computer. Ben je opzoek naar een hoofdtelefoon of een koptelefoon voorzien van een mooi design? Deze worden ook ontwikkeld en geproduceerd door dit merk. Bovendien geven de hoofd- en koptelefoons van dit merk een oorstrelend geluid. Optimaal genieten van verschillende media, dat is waar het om draait bij Maxell.

Bekijk de producten van Maxell hier!
 

MediaRange GmbH staat al meer dan tien jaar voor innovatieve,
hoogwaardige producten op het gebied van digitale opslagtechnologie en in het segment van de kantoorartikelen, die door de vakpers zijn bekroond. De producten zijn onderscheiden door gerenommeerde computertijdschriften zoals c't of ComputerBILD. Voor MediaRange omvat de bedrijfsfilosofie niet alleen een hoogwaardig portfolio, maar ook een uitgebreide klantenservice.
 
Heb je hulp nodig?

Heb je hulp nodig?

Neem op werkdagen contact op met onze deskundige klantenservice
tussen 08:30 en 17:00 via e-mail, telefoon of WhatsApp.
Wij zijn telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op:
073-2340303