Blog

Blog

Filters
18 januari 2021
Geachte klant, 

Wij blijven enoveren, speciaal voor jullie! 

Wij zijn de website aan het vullen, op de pagina's bij de USB's, SDHC kaarten en alle andere pagina's waar je keuzes kunt maken hebben wij filters aangemaakt.
Nog niet op alle pagina's is dit zichtbaar of volledig werkbaar maar wij werken hier aan om dit zo spoedig mogelijk in orde te maken voor jullie. 

Hebben jullie nog vragen over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op!
Kinderkoptelefoons komen terug bij de Weektopper!
08 oktober 2020
Een van de producten waar De Weektopper mee is begonnen zijn kinderkoptelefoons, dit zijn ook een van de best verkochte artikelen in de geschiedenis van de Weektopper! Onderstaand product is ook een feestdagentip!

Nu hebben wij goed nieuws, de kinderkoptelefoons komen terug bij de Weektopper want u beschermt de oren van uw kinderen toch ook? 

Waarom zijn deze koptelefoons speciaal ontwikkeld voor kinderen? 

Aller eerst wordt deze koptelefoon begrensd tot maximaal 85 dB zodat uw zoon / dochter geen gehoorschade op loopt. Daarnaast is het design van de hoofdtelefoon kleiner dan een normale hoofdtelefoon dat de pasvorm perfect is voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar oud. 

COVID-19 Maatregelen: Bestellingen ophalen tijdelijk niet meer mogelijk
28 september 2020
COVID-19 maatregel de Weektopper

Naar aanleiding van het oplopen van het oplopen van de Covid-19 besmettingen en het oproepen om zo veel mogelijk thuis te werken hebben wij als organisatie besloten dat het ophalen van uw bestelling niet meer mogelijk is. Dit hebben wij besloten voor veiligheidsredenen voor u en ons als personeel. 

Daarnaast is ons magazijn alleen open om de bestellingen te versturen, daarnaast werken wij zo veel mogelijk thuis. 

Bovenstaande maatregel hebben wij genomen voor volopig de komende 3 weken. 


Binnenkort verkrijgbaar, gehoorbatterijen!
26 augustus 2020
Goed nieuws! De Weektopper heeft binnenkort een nieuwe productcategorie onder de batterijen, namelijk gehoorbatterijen. 

De Weektopper komt met de 4 meest verkochte gehoorbatterijen en de batterijen worden een standaard voorraad in ons assortiment. Maar welke batterijen zijn dit en wat kunen wij u vertellen over deze batterijen? Welke tips hebben wij voor u over deze gehoorbatterijen? 

Welke gehoorbatterijen komen in jullie assortiment?

Wij hebben de 4 meest gebruikte gehoorbatterijen voor u opgenomen in ons assortiment, de "Gele, Oranje, Bruine en Blauwe batterij" de gehoorbatterijen hebben een kleurcode om ze makkelijk te kunnen onderscheiden van welke batterij u nodig heeft. Daarnaast hebben de gehoorbatterijen oo
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN