Contact

Contact

De Weektopper
De Weektopper is een eenmanszaak gevestigd in 's-Hertogenbosch. 

Contactgegevens
De Weektopper
Larenweg 50
5234KA 's-Hertogenbosch

BTW & Kamer van Koophandel
Kamer van Koophandel nummer: 51875039
BTW nummer: NL002222344B86

Helpdesk:
Telefoon: +31 (0) 73 781 00 08 ( Ma / Vr 09:00 - 17:00 )
Bij geen gehoor kun je ons altijd een e-mail sturen. (Gelieve te mailen)
E-mailadres: info@deweektopper.nu

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.


Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan De Weektopper geretourneerd worden. Wij verzoeken het meegeleverde retourformulier in te vullen dat bij de verpakking zit. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wij verzoeken u het product voldoende gefrankeerd aan onderstaand adres terug te sturen, indien het pakket niet voldoende gefrankeerd is en wij ontvangen een rekening van de vervoerder hiervoor halen wij dit af van het verschuldigde retourbedrag.
Voor een soepele retourafwerking verzoeken wij u het meegeleverde retourformulier in te vullen. Heeft u het retourformulier niet meer in bezit kunt u deze hier downloaden. 

Retouradres:

De Weektopper
Larenweg 50
5234KA 's-Hertogenbosch

Geopend/gedragen en toch niet naar wens

Soms kan het voorkomen dat na het openen/dragen van een In-Ear oortje of Hoofdtelefoon je toch niet helemaal tevreden bent. Aangezien Koptelefoons en oortjes hygiëne producten zijn kunnen we geopende verpakkingen en/of gedragen producten niet meer retour nemen.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN