Alkaline Batterijen bewaren in de Winter!

Alkaline batterijen in de winter

Mensen die Elektrisch rijden herkennen het probleem, uw batterij in de winter. Hoe kouder het buiten is hoe minder uw batterij presteert. Dit is helaas met een alkaline batterij ook het geval, echter zijn er wel wat tips die u kunt doen om uw Alkaline Batterij zo lang mogelijk te gebruiken ook in de winter!

Bewaar batterijen op kamertemperatuur:

Bewaar batterijen voor een optimale prestatie op kamertemperatuur, als het te koud of te warm is waar u woont kunt u overwegen de batterijen in een lade of een kast te leggen.

Bekijk de vervaldatum op de batterij:

Mogelijk wist je het niet, batterijen hebben ook een vervaldatum! Controleer deze dan ook goed de vervaldatum van uw alkaline batterij.

Houd batterijen droog:

Alkaline Batterijen kunnen het beste op kamertemperatuur worden bewaard zoals hierboven al aangegeven. Echter raden wij ook aan om Alkaline Batterijen droog te bewaren, helemaal in de wintermaanden. U kunt dit bijvoorbeeld gemakkelijk doen met de Maxell Opbergdoos

De meeste mensen hebben wel een paar alkaline batterijen in huis. Hieronder een korte samenvatting van wat niet te doen:
 
  • Bewaar ze op kamertemperatuur, niet bij vriestemperaturen!
  • Zorg dat batterijen droog bewaard worden, echter vermijd plaatsen met een hoge vochtigheidsgraad zoals kelders en wasruimtes.
  • Houd ze uit de buurt van metalen voorwerpen om kortsluiting in de batterij te kunnen veroorzaken.

Volg daarnaast altijd de gebruiksaanwijzing die de fabrikant geeft voor het bewaren van batterijen.

Nu u toch hier bent, wij hebben handige opbergdozen voor het bewaren van uw batterijen:
 
Maxell Alkaline multi pack AA - AAA - C - D - 9V batterijen Maxell AlkalineĀ  AAA - LR03 24 pak batterijen in handige opberghoes Maxell Alkaline AA - LR6 24 pak batterijen in handige opberghoes Maxell Alkaline batterijen doos LR03 - AAA 100 stuks Maxell Alkaline batterijen van Maxell in een handige opbergdoos van 100 stuks!
Maxell Alkaline Multi Box - AA - AAA - C - D - 9V Maxell Alkaline AAA - LR03 24 Box Maxell Alkaline AA - LR6 24 Box Maxell Alkaline AAA - LR03 100 Box Maxell Alkaline AA - LR6 100 Box
Bestel hier! Bestel hier! Bestel hier! Bestel hier! Bestel hier!

Gooi gebruikte batterijen op een verantwoordelijke manier weg, bekijk hier de instructies voor het weggooien van uw oude batterijen.
      20-09-2022 11:07     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Heb je hulp nodig?

Heb je hulp nodig?

Neem op werkdagen contact op met onze deskundige klantenservice
tussen 08:30 en 17:00 via e-mail, telefoon of WhatsApp.
Wij zijn telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op:
073-2340303