Over ons:

Oprichting 2011:

De Weektopper is op 01-02-2011 opgericht als PC Hulp-Op-Maat door Jeroen Koppenol in ’s-Hertogenbosch. De reden van het oprichten van PC Hulp-Op-Maat was dat er veel oudere mensen in de buurt problemen hadden met hun computer en Jeroen die graag helpt, steeds vaker kwam hier een vergoeding tegenover te staan en de problemen werden steeds complexer dat het wel een bedrijf moest worden.

2012: De Weektopper werd geboren:

Bij dit principe werden steeds vaker onderdelen vervangen en ging het steeds meer richting een detailhandel kant op! Toen werd in 2012 al de Weektopper opgericht waar de focus volledig op de verkoop van producten ging van Consumenten Elektronica via een webshop waar op de dag van vandaag nog steeds aan gewerkt wordt. Producten in een opslag en al gauw werd het te veel voor een kleine opslag om hier producten op te slaan.

De naam de Weektopper wordt dan ook onze bedrijfsnaam! Dit hebben we officieel om laten zetten bij de KVK en hoe ik het nu wel kan noemen: Mijn kindje is geboren!  

2013: Een samenwerking met Bol.com is ontstaan:

Vanaf 21 juli 2013 zijn wij al trotse partner van Bol.com, om het zicht van onze producten te vergroten en meer betrouwbaarheid te krijgen bij onze naam zijn wij onze producten ook via Bol.com gaan aanbieden. U kunt onze producten ook bestellen via Bol.com en dan leveren wij de producten uit of ze worden geleverd vanuit het magazijn van Bol.com. Dit kunt u zien bij de producten op Bol.com zelf.

Wij zijn heel blij met deze samenwerking en deze samenwerking loopt nog steeds.

2015: Een nieuwe website is ontstaan!

Als bedrijf ben je aan het groeien en je wilt meegaan met de toekomst, wij hebben hiervoor een hele fijne samenwerking gehad met een bedrijf die onze website regelde en onderhouden helaas groeide we uit elkaar. We zijn hiervoor richting een nieuwe webshop provider overgestapt die meer aan onze eisen voldeed en om jullie meer functies te geven.

2016: Een eigen kantoor!

In 2016 is het dan zover, de Weektopper blijft groeien en is van een kleine opslag naar meerdere opslagen gegaan en zo werden er helaas alleen maar slordige fouten gemaakt. In welke kleine opslag is dit product en waar is dat product? Hier hebben we van geleerd en zijn toen opzoek gegaan richting een eigen kantoor met opslag, dit hebben we gevonden in Empel een dorp naast ’s-Hertogenbosch!  

2018: Wederom verhuizen richting een ander kantoor!

Vanaf het moment dat we een eigen kantoor hadden ging het groeien steeds meer, ons aanbod producten ging van 100 verschillende producten richting de 600 verschillende producten die we standaard op voorraad hebben en we zijn toen gaan verhuizen richting de plek waar we nu nog steeds zitten in ’s-Hertogenbosch op het bedrijventerrein de Maaspoort. Hier hebben we een grote kantoorruimte met opslag. Het voordeel hier is dat de opslagruimte uitgebreid kan worden en met ons mee kan groeien.

Waarom wordt er in dit stuk steeds over we gepraat terwijl de Weektopper een eenmanszaak is?

De reden dat ik steeds over we praten is dat ik veel hulp krijg van mijn ouders, zonder hun had dit bedrijf er nooit gestaan op de manier hoe het er nu is! Op drukke momenten springen hun altijd bij om te helpen en het is dan ook hun kantoor en hun kindje wel!

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen hebben we de geschiedenis van de Weektopper omschreven.

De Missie die de Weektopper heeft is het gebruik van consumentenelektronica voor iedereen bruikbaar maken door middel van service en prijs. Wij willen hier een levertijd voor gaan aanbieden van maximaal 24 uur en richting een groene zending toe.

Wat bedoelen we met een groene zending?

De hosting van onze website volledig op groene stroom, onze kantoorruimte volledig op groene stroom en de zending van het magazijn tot de klant CO2 neutraal.

Wil je hier meer over weten kan dat natuurlijk! Neem dan contact op met de Weektopper!


 
Heb je hulp nodig?

Heb je hulp nodig?

Neem op werkdagen contact op met onze deskundige klantenservice
tussen 08:30 en 17:00 via e-mail, telefoon of WhatsApp.
Wij zijn telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op:
073-2340303