Verzendinformatie

We verzenden je bestelling in een een pakket of brievenbus-bubbelenvelop. Dit is afhankelijk van de grootte van je bestelling of de gekozen verzendwijze. Pakketten worden voorzien van een Track & Trace code zodat je elk moment je pakket kunt volgen. 

Wij rekenen verzendkosten om de prijzen van onze producten zo laag mogelijk te houden, wij houden van een eerlijke handel en als u 2 stuks van een product bij ons besteld betaald u maar over 1 product verzendkosten. Zo betaald u nooit te veel! 

Verzendkosten zendingen binnen Nederland: €2,95
Verzendkosten zendingen binnen Belgie: €4,95

Verzendtijden:

Indien u bij ons een bestelling op werkdagen voor 15:00 besteld heeft u uw bestelling de volgende dag op het opgegeven afleveradres. Onze paketten worden geleverd door PostNL. 
 

Voor 15:00 besteld Zending wordt verzonden op Verwachtten leverdag
Maandag Maandag Dinsdag
Dinsdag Dinsdag Woensdag
Woensdag Woensdag Donderdag
Donderdag Donderdag Vrijdag
Vrijdag Vrijdag Zateterdag
Zaterdag Maandag Dinsdag
Zondag Maandag Dinsdag


* Bezorgtijden zijn gebaseerd op de 24-uurs service van PostNL en geldt voor 98% van de pakketten.
** Bezorgtijden zijn afhankelijk van feestdagen. Zie het feestdagen schema van PostNL hier: 
https://www.postnl.nl/klantenservice/zakelijk/bezorging/feestdagen/


Momenteel is het nog niet mogelijk om een bezorgdag uit te kiezen, wenst u uw pakket op een speciale dag te ontvangen geef dit dan aan in de opmerking van de bestelling en wij houden hier rekening mee! Wij doen ons best dat dit zo spoedig mogelijk rechtstreeks in het systeem aangegeven kan worden. 
 

  • Wenst u uw bestelling op te halen in 's-Hertogenbosch? Ja dit is mogelijk, neem hiervoor contact op met ons zodat we hier een afspraak voor inplannen.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN